Benzintyúkok bosszúja.... Angyalok


Igazságosak és bosszúállók.
Ők az Angyalok.

Útban édesanyja születésnapi partijára, Barbarát a családja szeme láttára halálra gázolja egy ámokfutó. A vétkes sofőr diplomáciai mentességet élvez, így nem vonható felelősségre, megmenekül az ítélet elől. Myra, a lány anyja vigasztalhatatlan, harag és szomorúság emészti a lelkét, Barbara halálával az ő élete is értelmét veszti. Minthogy a lányát már soha nem kaphatja vissza, Myra a bosszúvágytól vezérelve felkutatja és összegyűjti azokat a nőket, akik szintén igazságot követelnek ott, ahol a jog csődöt mondott. Az Angyalok olyan titkos női szervezet, melynek tagjai egytől egyig megszenvedték a múltat, és kizárólag saját erejükben bíznak, ha igazságszolgáltatásról van szó. A bűnösök napjai meg vannak számlálva, az Angyalok akcióba lépnek… és a bosszú nem marad el.

FERN MICHAELS a világszerte ismert és népszerű Vegas Saga regények írónője új sorozatba kezdett. Az Angyalok méltán vívta ki a Vegas-rajongók szeretetét; még több dráma, még több akció egy páratlan családregényben, melynek minden egyes oldala meglepő fordulatot hoz. „Charlie angyalai” és „Kill Bill” egy könyvben.


Amikor kisemmizik az embert, és elveszik tőle azt, ami a legfontosabb - kedvese életét, becsületét, pénzét, szabadságát, méltóságát... akkor jön el a bosszú ideje. A könyvsorozat első részében egy ügyvédnő, aki elveszíti féltestvérét, és mostohaanyja, aki igazán gazdag és befolyásos személyiség, összefognak, hogy a törvényen kívül és afölé emelkedve igazságot osszanak a rosszfiúk felett.
Ebben segítségükre lesz egy ex-kém komornyik, sok-sok kapcsolat, egy rahedli pénz, és öt elszánt nő.
Az első kötetben egy kamionsofőrnő, Kathlyn életét teszik egyenesbe az "angyalok", igen furfangos módon: motoros lányoknak öltözve csapnak le a gyanútlan rosszfiúkra, egy motoros banda, a Hétvégi Harcosok tagjaira. A hosszas előkészületek végén pár baki közbeszól, egy kotnyeles államügyész képében, de az angyalok eszén nem lehet túljárni...
Számomra nagyon tetszetős volt ez a kötet. Könnyed kikapcsolódásra, és valami "limonádéra" számítottam, ám kellemesen csalódtam. Mivel már több, mint két éve árválkodott a polcomon a könyv, amit valamilyen akció keretében kaparintottam meg (ennélfogva nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, továbbá nem is adták ki a sorozat további köteteket az Ulpiusnál, még inkább megcsappant az érdeklődésem iránta), most hirtelen lekaptam, és olvasni kezdtem. Megszerettem a szereplőket, felcsigázott a történetmenet, tiszta kémregény az egész egy kis Sex és New York- típusú limonádéval fűszerezve, hiszen az angyalok vérbeli nők, eszerint alkalmazzák a csapdáikat, míg eljön a hőn áhított bosszú ideje.
Tetszett, hogy nem zárták le egyértelműen, és bakimentesen az ügyet, és a folytatás lehetőségében is benne van az, hogy akármikor lebukhat ez a titkos gyülekezet. Egyszerűen fúrja az oldalamat a kíváncsiság.
Szerintem egyszer olvasható könyv, annak viszont kiváló. Kivi leszek, hogy a sorozat együttesen ad-e annyi olvasásélményt, hogy érdemes legyen beszereznem a további köteteket, mint például amilyen pluszt nekem a Szingli fejvadász adott.
Remélem igen. :)

posted under , |

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Téma

Üzemeltető: Blogger.

Népszerű bejegyzések

2012 Reading Challenge

2012 Reading Challenge
Anonyma has read 0 books toward a goal of 50 books.
hide

Keresés ebben a blogban


About Me

Saját fotó
Rólam beszél majd a blogom.

"Az életről tudom, hogy végleges, de akadnak pillanatai, melyek felérnek az örökkévalósággal."


Followers


Recent Comments